pagina-over-ons

Stukadoorsbedrijf Spaans te Zoetermeer is per 1 september 1994 opgericht door Johan Spaans. Het bedrijf is een eenmanszaak en Johan werkt zonder personeel. Dit betekent dat u met Johan de afspraken maakt en dat hij zelf de werkzaamheden bij u uitvoert. In voorkomende gevallen werkt Johan samen met collega bedrijven.

Over Johan Spaans
Mijn naam is Johan Spaans. In 1975 ben ik begonnen als leerling stukadoor bij een Haags stukadoorsbedrijf. Via leren en werken in de praktijk heb ik de diverse vakdiploma’s gehaald, zoals:

  • Aspirant Gezel
  • Gezel
  • Patroon
  • Leermeester

In de loop der jaren heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van restauratie, boetseren, fresco’s en Italiaanse sierpleisters.  Een aantal jaren heb ik les gegeven aan leerling stukadoors in Leiden en Rotterdam. Daarnaast maak ik regelmatig deel uit van examencommissies.
Bij Stukadoorsbedrijf  Spaans kunt u terecht voor alle soorten stukadoorswerkzaamheden zowel voor binnen als voor buiten. Op deze website ziet u voorbeelden van veel gevraagde werkzaamheden. Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden. Heeft u bijzondere wensen, neem gerust contact met ons op. Een keuze voor Stukadoorsbedrijf Spaans is een keuze voor vakmanschap.

Stukadoorsbedrijf Spaans is lid van Het Neerlandsch Stucgilde.
Het Neerlandsch Stucgilde is een organisatie van bedrijven die kennis en kunde bewezen hebben op het gebied van restauratie- en decoratiestucwerk.

Logo_stucgilde